Fotoalbum van Voorwaarts Groninger Veenkoloniën Verenigt u!

Bekijk hier het fotoalbum ”Voorwaarts” dat gemaakt is tijdens het project Groninger Veenkoloniën Verenigt u!

Onder leiding van Corine Hörmann van Noorderlicht ging een aantal Oost-Groninger verenigingen bezig met het vastleggen van hun eigen verenigingsleven. De deelnemers kregen wegwerpcamera’s waarmee ze een paar weken lang foto’s maakten. Tijdens een aantal sessies werden de gemaakte foto’s bekeken en besproken, om uiteindelijk samen een expositie samen te stellen.

Terwijl verenigingsleden bezig waren met het vastleggen met hun vereniging, werden ze ook in beeld gebracht door fotografiestudenten van Noorderpoort. Deze foto’s waren te zien zijn in oktober 2022 tijdens de expositie in Grand Theatre en Noorderlicht. Te zien waren foto’s van: Annebel Jonkers met foto’s van zwemvereniging Tot Heil Onze Ribbenkast, Kenley Uil en Pascal Adema met foto’s van muziekvereniging Voorwaarts Veendam, Pascal Adema en Kenley Uil met foto’s van Sociëteit de Harmonie Winschoten.

Bekijk ook de andere albums in het nieuwsoverzicht.