Laden Evenementen

Museum Philips Stadskanaal, Stichting Tussenland en Grand Theatre nodigen je van harte uit voor de feestelijke avant-première van Mercurious: een audiowandeling over het voormalige Philips-terrein van Stichting Tussenland.

Wanneer: Vrijdag 27 oktober 2023
Waar: Terrein Makeport, Electronicaweg 1, Stadskanaal
Tijd: 13.00 uur en 15.00 uur

Tijdens de audiowandeling van ongeveer 60 minuten worden verleden, heden en toekomst van de  ‘Knoalster’ maakkracht belicht. Na afloop is er gelegenheid voor feedback en ruimte voor gesprek over de inbedding van het product binnen het regionale erfgoedaanbod. Vanaf voorjaar 2024 komt de audiowandeling beschikbaar voor het publiek .

Wil je aanwezig zijn? Stuur dan een mail naar jesse@grandtheatregroningen.nl. Vermeld hierin de starttijd van je voorkeur (13.00 uur of 15.00 uur) en met hoeveel personen je naar de avant-première komt.

TIP: trek stevige, comfortabele schoenen aan en neem bij slecht weer regenkleding mee.
Mercurious is een project van Museum Philips Stadskanaal. Het kwam tot stand in samenwerking met Common Grand, het 10-jarig programma van Grand Theatre Groningen dat stad en ommeland met elkaar verbindt. 
 
De audiowandeling Mercurious is gerealiseerd met steun van: Grand Theatre Groningen, Loket Leefbaarheid Nationaal Programma Groningen, Makeport Mercurius, Museum Philips Stadskanaal, Prins Bernhard Cultuurfonds Groningen, Provincie Groningen en Stichting Tussenland.

We zien je graag op de 27e!